teisipäev, 18. november 2014

Hää Kraam


Lausa piinlikult vaikne on siin vahepeal olnud, ma mõtlen blogis. Eks see ole tingitud ühest pisiasjast ehk otsusest pärast 3,5-aastat lastega kodus kruiisimist jälle uuesti tööle minna. Hirmus põnev ja huvitav on kogu aeg. Pea on täis palju uut infot, mõtteid ja plaane, mis kibelevad juba teostamise järele. Aeg läheb ainult natuke liiga kiiresti ning tunde ööpäevas jääb kogu aeg puudu!

Aga kes teeb, see jõuab. Seetõttu ei tasu heituda, et aega pole:) Üks tark inimene olevat öelnud, et inimeste õnn suureneb mitte siis, kui nad saavad asju juurde või teevad rohkem tegusid, vaid siis, kui nendest loobuvad või vähem teevad. Arvatavasti mõtles ta selle all, et igasuguse tegude ja asjadega kaasneb mingisugune vastutus, mis on inimesele koormav. Minu teooria aga ütleb, et always follow your passion, isegi kui sul on neid päris mitu:)

Ühesõnaga, tekkis mõte, et oma suurt kirge jäätise vastu võiks jagada ning vaadata, kuidas teistele meie jäätised peale lähevad. Mina vist oleks seda mõtet oma peas keerutama jäänudki, kui abikaasa poleks ühel päeval uue kompressoriga jäätisemasinaga koju tulnud. Panin vana ja hästi teeninud pisikese jäätisemasina ilusti kappi pensionipõlve veetma ning paitasin rõõmsalt uut masinat ja sain temaga tuttavaks, endal peas keerlemas juba 100 erinevat jäätisesorti, mida peaks proovima. Et meelest ära ei läheks, panin terve rea nendest kohe paberile kirja.


Kuidas tuli selline nimi? See ei olnud keeruline. Hea sõber Jaak, kellel on ideid alati varrukast võtta, oli kunagi külas käies pärast jäätise söömist nii muuseas maininud, et kui kunagi jäätist müüma hakkate, pange nimeks Hää Kraam. Ja nii lihtne see oligi:) Igati praktiline perekonnanimi eksole.

Tänaseks oleme täpselt kuu aega inimesi oma kästiööjäätistega rõõmustanud. Abikaasa on teinud supertööd selle nimel, et uudis meie käsitööjäätistest inimeste kõrvu kostuks ning silma jääks. Esialgne plaan jäätist ainult nädalavahetustel keeta ja keerutada läks üsna kiirelt vett vedama. Seda tuleb teha nüüd pea iga õhtu, sest inimeste huvi puhta ja ehtsa käsitööjäätise vastu on osutunud üllatavalt suureks. Äge, et inimesed oskavad üha rohkem hinnata värskust ja puhtust ning eelistavad meie lihtsaid jätse ei-tea-kui-kaua poes seisnud ning mõnikord paarkümnest koostisosast tehtud jäätistele. Aitäh teile!


Ei saa jätta ka mainimata, kui hea meel ja hinge paitav on lugeda inimeste tagasisidet meie jäätiste kohta. Heade emotsioonide jagamine annab kõige rohkem energiat veelgi paremini teha ning indu endast rohkem anda. Üritame need jõudumööda ka siia lehele kokku koguda. Ja nagu näha juuresolevalt pildilt, on ka blogi natuke muutumises (ja ilmselt muutub veelgi) ning suure tõenäosusega hakkab siin lähiajal rohkem liikuma jäätiseteemalisi postitusi. Üritan siiski ka muid teemasid mitte päris unarusse jätta:)

Igatahes - väike reklaam ka siia lõppu :) - kes veel pole meie lehel käinud, siis hetkel kõige kiiremat infot leiab sellelt lehelt: https://www.facebook.com/heakraam/ !


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar